Nou domini i correu del blog!!

Des de ComunicatsNeu mai parem i ja estem començant a fer els preparatius de la nova temporada 2016-17. Així que des d´avui mateix la pàgina tindrà un nou domini que serà ComunicatsNeu.com
Amb aquest, es pretèn fer més dinàmica la cerca del blog per als lectors. Per altra banda també us recordem que el domini antic ComunicatsNeu.blogspot.com seguirà disponible per a tots els lectors.
I...encara no estem! També disponem d´un nou correu per als lectors que ens vulguin contactar. Aquest és:   administracio@comunicatsneu.com    així que qualsevol dubte no dubteu a contactar-nos.
Seguim treballant per portar-vos més novetats encara!


Desde ComunicatsNeu nunca paramos y ya estamos empezando a hacer los preparativos de la nueva temporada 2016-17. Así que desde hoy mismo la página tendrá un nuevo dominio que será ComunicatsNeu.com
Con este, se pretende hacer más dinámica la búsqueda del blog para los lectores. Por otro lado también os recordamos que el dominio antiguo ComunicatsNeu.blogspot.com seguirá disponible para todos los lectores.
¡Y ... todavía no estamos! También disponemos de un nuevo correo para los lectores que nos quieran contactar. Este es:   administracio@comunicatsneu.com    así que cualquier duda no dudéis en poneros en contacto con nosotros.
¡Seguimos trabajando para traeros más novedades aún!