Novetat Estiu 2016 a La Molina


Aquest estiu, disfrutareu d´un nou Paquet Multiactivitat a La Molina. Aquí us deixem amb un resum del que inclou aquest:

"Amb el nou Paquet Multiactivitat podràs aprofitar totes les activitats del Paquet Llac (barques, patinets, platja, zona lúdica i d'aigües, ponis, volei i Circuit Fauna), un viatge en Telecabina i 2 baixades de Tubbing! 

Per només 10 € Infant (fins els 11 anys) i 20 € adult (a partir dels 12 anys) podràs passar-te el dia a La Molina saltant, jugant i descobrint tot el què et pot donar de sí l'estació de referència a l'estiu de la Cerdanya! "
Trobareu més info aquí: http://ow.ly/4nrFQW


Este verano, tendréis un nuevo Paquete Multiactividad en La Molina. Aquí os dejamos con un resumen de lo que incluye:

"Con el nuevo Paquete Multiactividad podrás aprovechar todas las actividades del Paquete Lago (barcas, patinetes, playa, parque infantil y de aguas, ponis, voleibol y Circuito Fauna), un viaje en Telecabina y 2 bajadas de Tubbing!

Por sólo 10 € Niño (hasta los 11 años) y 20 € adulto (a partir de los 12 años) podrás pasarte el día en La Molina saltando, jugando y descubriendo todo lo que te puede dar de sí la estación de referencia a el verano de la Cerdanya!"
Más info aquí:  http://ow.ly/4nrFQW

FONT: La Molina