Millores a la xarxa de neu produïda, remodelació del servei del Lloguer i del Taller... Aquestes són les novetats que l'estació de la Cerdanya presenta.
A pocs dies de començar la temporada 2016-2017, Masella ja presenta les seves novetats.
Neu produïda
❄️ Ampliació del número de pistes amb neu produïda: la Tosa vermella, Estadi i Masovera i Jardí de Neu.
Ampliació |
❄️ Millores a la xarxa de neu produïda: S'han instal·lat canons d'última generació amb els objectius d'estalviar energia i millorar la producció.
❄️ Optimització i ampliació de les sales de màquines: Per poder innivar més pistes amb menys temps.
Restauració
🍴 Inauguració del Bar-Restaurant La cantina de Masella: Situat al Pla de Masella, és fruit d'un acord entre les marques d'automòbils Jaguar i de "champagne" Tattinger. A la Catnina de Masella és podrà degustar un "champagne" Tattigner, vermuts, tapes etc.
Esquí Nocturn
🍴 Ampliació de l'oferta gastronòmica: Els sopars a Masella seran cuina tradicional dels Alps i dels Pirineus.
🍴 "Après-ski" a La Cantina de Masella: Res millor que un ambient "chillout" a peu de pistes per tancar una intensa jornada d'esquí.
⏰ Nou calendari d'Esquí Nocturn: Dijous de 18:15 a 20:15, dissabtes de 18:30 a 21:30 (des del mes de desembre fins el mes de març) Els mesos de febrer i març, també es podra esquiar els divendres de 18:30 a 21:30
Pistes
🗻 Millores en la senyalització de pistes
🗻 Nous elements de seguretat a pistes per garantir un esquí més segur
Servei de lloguer i taller
⛷Remodelació i reorganització del servei de Lloguer i Taller
⛷Ampliació de l'estoc de material, equips de roba i accessoris
__________________________________________
Com podem veure, Masella inica temporada amb moltíssimes novetats, a més a més, cal destacar el I Trofeu Fundació Bosch Aymerich.
També ha anunciat que com cada any, obriran abans de desembre (si les condicions climatològiques ho permeten).
Comentaris