Masella, primera estació en obrir dels Pirineus

No és d'estranyar que, un any més, redactem una publicació sobre l'obertura tan primerenca de l'estació d'esquí de Masella. Però aquest cop ha estat tot molt ràpid a causa de l'onada de fred dels últims dies, concretament des de dissabte 27 d'octubre, que ha permès treballar de manera intensa amb la xarxa de neu produïda. Sense deixar de banda que amb aquest fred han vingut precipitacions que han estat en forma de neu a les cotes mitjanes i altes de l'estació.

Dit això, Masella farà l'obertura més primerenca d'una estació d'esquí en la història dels Pirineus i a més tornarà a ser, enguany, la primera estació dels Pirineus en iniciar la temporada.

Si fem referència a les condicions d'apertura de l'estació, aquestes seran dijous 1 de novembre des de les 9:15h fins les 16:45h. A més està previst tenir gruixos de neu de 20 a 50cm amb qualitat de neu pols. S'obrirà una sola pista (Coma Oriola) amb dos remuntadors (Telecadira de Coma Oriola i Masella Jet). L'accés a pistes podrà fer o bé per Coma Oriola o per pla de Masella.
A partir del divendres 2 de Novembre s'intentarà anar ampliant el nombre de pistes obertes amb el sector de la Tosa i de mica en mica anar ampliant domini esquiable obert.

A més l'estació estarà oberta ininterrompudament, sempre que les condicions de neu ho permetin.

Per últim només recordar que Masella amb aquestes obertures primerenques ofereix la temporada d'esquí més llarga dels Pirineus amb mig any d'esquí.

Ara només queda per veure com a poc a poc altres estacions es van sumant a Masella en aquestes obertures.

A continuació us deixem un recull d'imatges cedides per l'estació:





FONT: Masella





Comentaris