Skitude s'actualitza amb l'inici d'aquesta nova temporada 2018-19

Font: Skitude
Si sou amants de la neu i la muntanya, molts de vosaltres coneixereu l'aplicació Skitude. Aquesta et permet registrar tracks, competir i compartir les teves experiències. Tot això gràcies al fet que són els que ofereixen la xarxa més gran del món en aplicacions d'esquí i informació en temps real de les estacions. Aquesta temporada ens porten, com de costum, bastant s novetats. A continuació en parlarem de les més importants.
  • Més reptes i premis
La comunitat Skitude, acostumats als reptes i a les experiències úniques a pistes, poden guanyar premis d’una forma tan senzilla com activar el tracker de l’app que facin servir i apuntant-se als reptes disponibles a l’app Skitude, o a qualsevol de les apps compatibles. 

Aquesta temporada, l’oferta de reptes serà la més extensa de totes. Tots els amants de la neu, independentment del seu nivell, podran participar i guanyar reptes. A més, Skitude també farà sortejos a través del seu compte a Instagram. De fet, si mireu el seu perfil d'instagram ja s'han sortejat varis forfaits de dia de diferents estacions d'esquí.
  • Nou disseny
Un dels canvis que s’han dut a terme és la renovació de les interfícies del perfil My Skitude i del detall de track. Ara, la navegació dins de cada app és més intuïtiva i fluida. Si proveu d'enregistrar tracks, ho veureu.
  • Skitude  Premium 
Aquesta és la gran novetat de la temporada. Compromesos en oferir la millor qualitat i així transformar les experiències dels esquiadors, Skitude, millora els seus serveis amb noves funcionalitats a les seves apps a través de Skitude Premium. 

Aquesta millora del perfil, permet veure a les estadístiques d’esquí el desglossament detallat de cada descens i reviure, de forma exacta i en 3D, per a quines pistes s’ha passat i la dificultat de cadascuna d’elles, en resum, porta la manera d'observar els nostres tracks a un altre nivell.

Skitude Premium ofereix: 

- Mapes en 3D de més de 2.500 estacions d’esquí de tot el món amb informació de punts d’interès i estat de les pistes (dificultat, obertura, etc.) 

- Reproducció de l’activitat realitzada en 3D. L’esquiador podrà analitzar i reproduir els seus tracks en un entorn 3D i compartir-ho amb tota la comunitat Skitude i a xarxes socials. 

- Estadístiques avançades per als tracks, estadístiques de les baixades, amb el detallat de les pistes i així analitzar els rendiments, desnivells, velocitats, etc. 

- Mapes de calor de velocitat registrada a cada punt dels tracks i per a cada baixada concreta. Les aplicacions generaran un mapa de calor per a analitzar d’una forma molt visual la velocitat registrada en cada moment. 

Font: Skitude

- Compatibilitat amb l’Apple Watch, una cosa molt desitjada. Moltes apps consumeixen molta bateria del mòbil. Gràcies al tracker disponible des d’Apple Watch es podrà registrar l’activitat directament amb el dispositiu al canell i així estalviar bateria del mòbil i facilitar el control i seguiment del registre. Després de registrar el track, la sincronització de les dades amb les apps és automàtica. 





Skitude Premium compta amb un període de prova de 7 dies gratuïts per a què l’usuari, sense cap cost, pugui viure una experiència avançada. I després, compta amb diferents plans de pagament a escollir el que més s’ajusti a les necessitats de cada esquiador. 

Aquí us deixem el vídeo de presentació:

Amb tot això dit, esperem que utilitzeu aquesta aplicació un altre cop aquesta temporada, ja que la recomanem molt sincerament, i si esteu pensant a iniciar-vos en aquesta, aquí us deixem l'enllaç per començar.



Comentaris