Aquest febrer esquia més nits per setmana a Masella

Aquest mes de febrer esquia tres nits per setmana a Masella, aprofitant que obren tots els dijous, divendres i dissabtes. Els horaris dels dijous és de 18,15 a 21,15 h i els divendres i dissabtes obren de 18,30 a 21,30 h.
Amb tot encara val la pena tramitar-te l’abonament de temporada nocturn, ja que per només 60,00€ pots esquiar en les més de 15 nits que resten de temporada de nit. I recorda que s’amortitza en només 7 nits. Pots tramitar l’abonament a la web. O directament a les  Oficines d’Atenció al Públic del Pla de Masella.

Més info a: http://bit.ly/1QhSfwT

Este mes de febrero esquía tres noches por semana en Masella, aprovechando que abren todos los jueves, viernes y sábados. Los horarios de los jueves es de 18,15 a 21,15 h y los viernes y sábados abren de 18,30 a 21,30 h.
Con todo todavía vale la pena tramitar hacerte el abono de temporada nocturno, ya que por sólo € 60,00 puedes esquiar en las más de 15 noches que restan de temporada de noche. Y recuerda que se amortiza en sólo 7 noches. Puedes tramitar el abono en la web. O directamente en las Oficinas de Atención al Público del Pla de Masella.
Más info en: http://bit.ly/1QhSfwT



FONT: Masella