Possiblement el millor pont de la Puríssima en molts anys

Les bones notícies van començar amb la previsió d'una pertorbació que va deixar una bona base i baixes temperatures que van permetre produir neu. Les estacions més beneficiades van ser les del Pirineu Oriental. 
ComunicatsNeu va anar a esquiar al domini Alp2500 i les condicions eren prou bones a cotes mitjanes/altes (a partir de 1800 metres).


Dissabte 3 de desembreComencem a esquiar a les 2 de la tarda a La Molina. Una imatge val més que mil paraules


Telecadira Torrent Negre (La Molina)

Vam estar esquiant tota la tarda per la zona de Torrent Negre i vam esperar-nos fins a les 5, hora que tancaven l'estació. Quan es va pondre el sol, la temperatura va baixar en picat i va permetre produir neu a la zona de Roc Blanc. 


Sortida del telecadira Cap de Comella

Diumenge 4 de desembre


Es preveien nevades a partir de 1800 metres. Nosaltres vam optar per anar a Masella. Fins a les 2 de la tarda, la boira cobria tota la Tosa.
Pista de Coma Pregona


Telesquí TosaDilluns 5 de desembre
Segon dia a Masella, la neu a peu de pistes ha quedat afectada per la pluja, però a partir del telecadira Jumbo Tosa, neu pols. La boira torna a fer acte de presència fins a la una de la tarda. Finalment, la boira es dissipa
Dimarts 6 de desembre

Per acabar el nostre pont de la Puríssima, vam anar a La Molina. La qualitat de la neu era majoritariàment pols menys en algunes zones que era dura. La zona de la Tosa la qualitat de  la neu era excel·lent i les temperatures per sota dels zero graus.Zona Torrent Negre


Telecadira Cap de Comella

Un pont per recordar amb una neu molt bona per l'època de l'any, cal recordar que fa 3 setmanes, pràcticament no hi havia neu al Pirineu. Aquesta temporada promet!

Comentaris