Possiblement el millor pont de la Puríssima en molts anys

Les bones notícies van començar amb la previsió d'una pertorbació que va deixar una bona base i baixes temperatures que van permetre produir neu. Les estacions més beneficiades van ser les del Pirineu Oriental. 
ComunicatsNeu va anar a esquiar al domini Alp2500 i les condicions eren prou bones a cotes mitjanes/altes (a partir de 1800 metres).


Dissabte 3 de desembre



Comencem a esquiar a les 2 de la tarda a La Molina. Una imatge val més que mil paraules


Telecadira Torrent Negre (La Molina)

Vam estar esquiant tota la tarda per la zona de Torrent Negre i vam esperar-nos fins a les 5, hora que tancaven l'estació. Quan es va pondre el sol, la temperatura va baixar en picat i va permetre produir neu a la zona de Roc Blanc. 


Sortida del telecadira Cap de Comella





Diumenge 4 de desembre


Es preveien nevades a partir de 1800 metres. Nosaltres vam optar per anar a Masella. Fins a les 2 de la tarda, la boira cobria tota la Tosa.
Pista de Coma Pregona


Telesquí Tosa



Dilluns 5 de desembre
Segon dia a Masella, la neu a peu de pistes ha quedat afectada per la pluja, però a partir del telecadira Jumbo Tosa, neu pols. La boira torna a fer acte de presència fins a la una de la tarda. 



Finalment, la boira es dissipa
Dimarts 6 de desembre

Per acabar el nostre pont de la Puríssima, vam anar a La Molina. La qualitat de la neu era majoritariàment pols menys en algunes zones que era dura. La zona de la Tosa la qualitat de  la neu era excel·lent i les temperatures per sota dels zero graus.



Zona Torrent Negre


Telecadira Cap de Comella





Un pont per recordar amb una neu molt bona per l'època de l'any, cal recordar que fa 3 setmanes, pràcticament no hi havia neu al Pirineu. Aquesta temporada promet!

Comentaris