Previsió Nadal a La Molina i Masella

Com ja sabeu comencen les festes nadalenques i les estacions de La Molina i Masella no podrien estar més contentes ja que presenten unes condicions magnífiques per esquiar. Les nevades dels últims dies i el gran esforç de tot l'equip de les estacions han permès obrir moltes pistes, a continuació us ho expliquem amb més detall.
L'estació de Masella, obrirà tots els remuntadors de l'estació i el sector de La Pia, a més cal dir que les nits del 29 i 30 de desembre i del 3 i el 7 de gener ja estarà disponible l'esquí nocturn de 18:30h a 21:30h. Això amb xifres suposa 18 remuntadors oberts, 48 pistes obertes i 53 kilòmetres esquiables. També cal recordar que la connexió ALP2500 amb La Molina està oberta. Parlant de La Molina aquesta té una previsió molt optimista i preveu obrir per Sant Esteve quasi totes les pistes i sectors de l'estació a més de tenir el 100% dels remuntadors oberts.
Per tant, podem predir un Nadal carregat de neu i amb unes condicions excel·lents per esquiar, us anirem informant a mesura que tinguem més dades!

FONT: La Molina

Comentaris