Masella comença el 50 aniversari amb bon peu


L'estació de Masella, comença la temporada d'esquí 2017-18 amb molta força. No només perquè aquesta temporada se celebra el 50 aniversari de l'estació, sinó perquè com ja ve de costum aquests darrers anys, tornarà a ser la primera estació dels Pirineus en iniciar temporada.


Això és possible, ja que des del dia 4 de novembre les temperatures han estat molt baixes i han permès el treball de la xarxa de neu produïda. D'altra banda, les petites nevades d'aquests últims dies han ajudat a augmentar els gruixos de neu.

És per això que, el divendres 10 de novembre les instal·lacions obriran a les 12 hores. En concret, s'obrirà el telecadira i la pista de Coma Oriola. A partir de dissabte, l'horari d'apertura de l'estació serà el normal (de 9 a 17 hores). 

Per aquest cap de setmana s'esperen gruixos de 20 a 30 centímetres amb qualitat de neu pols i l'apertura de les següents pistes: Coma Oriola, Les Fustes, La Cova, Enamorats, Aparador i Debutants del Pla de Masella. Amb els seus remuntadors pertinents: Telecadira de Coma Oriola, Telecadira Masella Jet i Cinta del Pla de Masella.

Per tant, s'espera tenir un desnivell esquiable de 550 metres i un total de 5 quilòmetres esquiables. L'accés a pistes es recomana pel sector de Coma Oriola i per Pla de Masella.

A partir d'ara l'estació romandrà oberta ininterrompudament fins que les condicions de neu ho permetin i s'anirà treballant per obrir nous sectors.

A continuació us deixem un petit recull d'imatges cedit per l'estació.




FONT: Masella