Skitude presenta les novetats de la temporada 2017-2018

Les Apps desenvolupades per la plataforma catalana Skitude comencen la temporada amb millores molt significatives: més reptes i premis que mai, estadístiques millorades o nous dissenys. Tot per millorar l'experiència als usuaris de les estacions d'esquí americanes i europees. 
Més de 75 estacions d'esquí d'onze països diferents han implementat Skitude a través de la seva aplicació oficial però són més de 500 estacions de 38 països on els Skituders han registrat alguna activitat. 
Una novetat molt esperada és la segmentació de les estadístiques en els ascensos i els descensos. Abans, si volies gravar un bon track, havies d'aturar-lo als remuntadors; en canvi ara ja podràs obtenir estadístiques separades.  Al final de la jornada els usuaris rebrem un resum del dia al nostre correu electrònic.
Una altra millora és l'estrena de nous dissenys de les seccions més consultades pels usuaris i que incorporarà un sistema d'alertes i notificacions intel·ligents per mantenir-nos ben informats sobre l'estat de les pistes. 
Totes aquestes novetats s'incorporen a tots els serveis gratuïts que incorpora Skitude. Respecte a la passada temporada, el nombre d'Apps de Skitude disponibles es triplicarà, donant visibilitat a una major oferta de destinacions de neu i muntanya.
Cal recordar que 75 estacions han implementat Skitude en el seu domini esquiable a través d'una App oficial, les quals acumulen més de 20 milions de dies d'esquí en el seu conjunt. Es diu ràpid!

Estacions d'esquí del món que incorporen Skitude en el seu domini esquiable:


Europa

França : Grup NPY (Peyragudes - Piau- Grand Tourmalet - Luz Ardiden-Cauterets – Gourette - La Pierre Saint – Martin - Pic du midi) , Les Angles, Porte Puymorens, Superbagneres, Chamrousse, Les Karellis, Alpes du Léman, Ax 3 Domaines, Pralognan-la-Vanoise, Cambre d'Aze, Pelvoux-Vallouise

Espanya: Sierra Nevada,  La Pinilla, Port del Comte, Valgrande-Pajares, Fuentes de Invierno, Aramón,  Alto Campoo, Astun, Valdesqui, Candanchu
Pirineu català: La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Port Ainé, Espot, Masella, Boí Taüll,

Italià: Campo Felice, Skiarea Campiglio, Kronplatz, Pontedilegno-Tonale, La Thuile Alleghe UP, Speikboden, San Martino, Arabba / Dolomiti Porta Vescovo, Alpe Cermis, Monterosa, Pejo Funivie, Limone, Ovindoli

Andorra: Grandvalira i Vallnord

Regne Unit: Cairngorm Mountain, Nevis Range, Glenshee

Suècia: Orsa-Grönklitt

Eslovènia: Golte

América

USA: Boreal, Schweitzer, Devil’s Head, Mission Ridge, Powder Mountain, Lutsen, , Ski Cooper, Powderhorn, Roundtop

Canadà: Lake Louise, Silver Star, Marmot Basin

Xile: Valle Nevado, Nevados de Chillan, Ski Portillo

Argentina: Cerro Castor, Las Leñas

Igualment, l'ús de Skitude va més enllà de les estacions que disposen d'App oficial compatible, ja que a través de la pròpia App Skitude o alguna de les Apps país, és possible registrar els kilòmetres realitzats, entrar en els rànquings, i guanyar algun dels premis que els patrocinadors faciliten. En aquest sentit, la comunitat Skitude ha registrat activitat en més de 500 estacions a 38 països, on destaquen països tan exòtics com el Kazakhstan, o països amb un pes cada vegada més gran, com són Austràlia i Nova Zelanda
.


Skituder: Romà Martí