Un pont de la Puríssima que deixa a desitjar

Mentre una part de l'equip de ComunicatsNeu va partir el dimarts a la nit cap a Lapònia, uns altres afortunats varen començar a pujar cap a Alp per tal de poder estar el dimecres ben aviat a pistes. 
El dimecres al matí, mentre esmorzàvem, vàrem decidir que esquiaríem a La Molina tot i que el comunicat de neu deixava molt a desitjar, tenint en compte que l'any passat per aquestes dates ja estava oberta la connexió d'Alp2500. 

La primera baixada amb els esquís va ser tranquil·leta, ja que feia uns quants mesos que no realitzàvem aquest esport, però amb poques baixades la memòria muscular va fer el seu efecte.
No hi havia gaires pistes interessants obertes, però les que tenien estaven en bones condicions.
A continuació us deixem unes imatges del dia (en trobareu més al final de la publicació):


Fonts pròpies

El dijous 7, vam optar per buscar més desnivell esquiable i vàrem anar a Masella. El fet que més ens va impactar és que només arribar a l'estació, vam haver de fer UNA HORA  de cua per tal de comprar els nostres forfets. Amb tot això, sort que teníem material propi, ja que la cua del lloguer també era prometedora.

Cua de gent per comprar el forfait a Masella, font pròpia.

Un cop preparats, teníem clar que volíem pujar fins a la Tosa, i així va ser. La neu en aquest sector estava una mica dura en alguns trossos, però es gaudia molt en general. S'ha de dir que la quantitat de pistes obertes i la qualitat de la neu a Masella, donava per una jornada d'esquí més llarga i menys monòtona. 
Deixant de banda el fet de la cua per al forfet, les condicions d'esquí a Masella eren de les millors que podíem trobar.
A continuació us deixem unes fotos del sector de la Tosa, fent una miqueta de postureig.


Fonts pròpies

Tot i que els dijous a la tarda va acabar l'aventura per al nostre equip, per molts altres esquiadors tot just començava. 
En resum, no ha estat un pont tan bo en l'àmbit de neu com l'any passat, però les condicions meteorològiques han permès gaudir d'uns bons dies.

Cal destacar que el dissabte, Masella va estrenar la temporada d'esquí nocturn del qual en fa un balanç molt positiu de l'estrena.
Sort que de cares a nadal s'esperen nevades.

Si voleu veure l'àlbum complet d'imatges, feu clic al següent enllaç: