Inoblidable celebració dels 50 anys de Masella ⛷ ❄️

Com molts de vosaltres ja sabreu, el dissabte 3 de febrer es duia a terme l'acte oficial de celebració dels 50 anys de l'estació d'esquí de Masella. L'equip de ComunicatsNeu, juntament amb molts altres medis i un gran nombre d'esquiadors vàrem estar presents gaudint de la vetllada.

Crec que podem parlar en nom de totes les persones que hi van assistir, en assegurar que la nit va ser màgica i segur que molts de nosaltres ja hem trobat una anècdota per explicar als nostres familiars i amics.

El dia va començar amb unes condicions d'esquí espectaculars i una qualitat de la neu increïble, això si, no negarem que la gran afluència d'esquiadors de dissabte feia una mica estressant l'estada a peu de pistes. Un cop pujaves a cotes altes la situació ja es normalitzava.

Font: Imatge d'arxiu
Un cop entrada la tarda, la festa es va iniciar cap a les 16:30h amb els periodistes Toni Real i Anna Cervantes conduint l'acte de celebració. També es va animar la festa amb el DJ Jordi Vèliz de Flaix FM i una ESPECTACULAR actuació en directe de Pep Poblet, aquest últim va iniciar la seva actuació esquiant.

Font: Masella
A les 18:30h es va iniciar la baixada de torxes amb 3.000 torxaires que varen crear un efecte únic en baixar per les pistes de l'estació.

Font: Masella
Després d'haver quedat al·lucinats per la baixada de torxes, un últim esdeveniment ens va acabar de sorprendre una mica més. Aquest era l'espectacle piromusical, un moment preciós acompanyat de bona música.
Font: Masella
Un cop acabat tot, a les 19:30h va començar la jornada d'esquí nocturn i aquí ja es va donar la vetllada per acabada.

Fent un resum del dia que es va viure, s'ha d'admetre que ni les imatges ni les paraules poden fer imaginar l'emoció que es vivia aquell dia. Sens dubte, tots nosaltres el recordarem!

A continuació us deixem un enllaç amb les nostres imatges i vídeos, i alguns cedits per l'estació de Masellahttps://goo.gl/75UNma