Masella romandrà oberta ininterrompudament fins l'1 de maig

Com molts de vosaltres ja sabreu, l'estació de Masella sempre intenta oferir la temporada més llarga dels Pirineus i sembla que aquest any ho tornaran a aconseguir. L'estació ja ha fet oficial que intentarà mantenir-se oberta de manera ininterrompuda fins al pont de l'1 de maig.

Tot això serà gràcies a les excel·lents reserves de neu de l'estació, i als increïbles gruixos que s'han acumulat en totes les cotes a causa de les generoses nevades d'aquest hivern que feia temps que no es veien. Tot plegat permet allargar la temporada un mes més del que vindria a ser habitual.

Cal no oblidar que l'estació també va obrir de manera primerenca aquesta temporada el 10 de novembre de 2017, així que aquest any amb el 50 aniversari han tirat la casa per la finestra.

De cara a Setmana Santa també l'encaren de manera molt positiva amb un 100% de les pistes i els remuntadors oberts i amb uns gruixos de neu espectaculars.

Sens dubte esperem que les condicions siguin favorables per a l'estació de Masella, i puguin tenir obertes les instal·lacions fins al pont de l'1 de maig. Seria una anècdota única per explicar i sobretot per gaudir de les pistes fins tan ben entrada la primavera. A continuació, us deixem amb algunes fotos cedides per la mateixa estació.





FONT: Masella