Obertura de nous sectors, inauguració de l'esquí nocturn i previsió de Nadal a Masella

Ja arriben les festes de Nadal i per a alguns és sinònim de passar uns dies a la neu. Nosaltres aprofitem per informar-vos de la previsió d'una de les estacions que porta més temps oberta aquesta temporada, en concret, 1 mes i 21 dies. Aquesta no és ni més ni menys que Masella i de cara a aquestes festes ens porta alguna que d'altra novetat.

Primer de tot, una activitat de la qual nosaltres teníem ja moltes ganes d'estrenar. La temporada  d'esquí nocturn s'inaugurarà el dijous 27 de desembre i funcionarà les nits de dijous 27, dissabte 29 i dijous 3 de gener, tots aquests dies de 18:30h a 21:25h.

Anem per la previsió de neu. Amb la baixada de temperatures d'aquests últims dies, l'estació ha pogut produir neu a diferents sectors, amb la conseqüent millora de la qualitat i la quantitat de la neu. Això ha permès l'obertura del telecadira desembragable TGV Masella i el teleesquí de la Pleta, per tant, es veuran ampliats els sectors d'esquí per a debutants.
Amb una previsió de bones temperatures, sol i sense intervenció del vent, es permetrà obrir aquest nadal a l'estació: 

  • 14 remuntadors.
  • 43 quilòmetres esquiables.
  • Gruixos de 65cm a les zones més altes (La Tosa) i de 20cm a peu de pistes (Pla de Masella).
  • 100% del desnivell esquiable obert.
Els sectors oberts seran els de debutants del Pla de Masella, debutants de Coma Oriola, Bosc d'Alp, La Pleta, Dues Estacions, Coma Pregona, La Tosa, Cap del Bosc, Coma Oriola, el Tub i Isards. L'accés a pistes s'haurà de dur a terme o bé per Pla de Masella o pel sector de Coma Oriola.

Per últim us deixem un petit resum dels esdeveniments que hi haurà a pistes per si algun és del vostre interès:

  • 24 i 25 de desembre: Visita del Pare Noel a pistes.
  • 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener: Patge reial al Pla de Masella de 14h a 16h.
  • 29 de desembre: Campionat familiar d'esquí.
  • 5 de gener a les 18h, SSMM Els Reis de l'Orient arribaran a Masella.
Amb tot això dit, només ens queda desitjar-vos unes bones festes i una molt bona entrada d'any a tots/es. Ens veiem a pistes!
Font: Masella




Comentaris